Site Overlay

Vedlejší příjem

Každý máme určitou práci nebo určitou činnost, která nám dává určitý příjem na měsíc. Každý si tyto finance obstaráváme po svém. Většina z nás však chodí do zaměstnání. Pro ty odvážnější z nás pak existuje možnost najít si bod zájmu, který pak zrealizujeme, to nám dává šanci vydělat velké peníze právě podnikáním. Stal se z něj velký trend, kdy slyšíme mnoho příběhů o lidech, kteří zázračně zbohatli a vypracovali se z absolutní nuly. To může znít zázračně, ale opak je pravdou. Ve většině případů tak je podnikání cosi velice náročného, kde funguje velká rivalita a snaha udržet se bývá často finančně i psychicky náročná.
kalkulačka na tabulce
Přitom existují i jiné cesty, jak přijít k penězům, nemusí jít přímo o podnikání, kdy se dostáváme do kritických situací, které nás tak akorát stresují. Můžeme tak získat alespoň přivýdělek, který nás nestojí mnoho našeho úsilí ani psychického tlaku. Jedná se samozřejmě o nejrůznější formy spoření.
Můžeme často slyšet, že se jedná o určité klišé, kdy někde peníze uložíme a ony se nám samy zhodnotí. Možná jde o pomalou cestu, kterou rozhodně nezbohatneme, ale minimálně jde o způsob, jak udržet stálou hodnotu našich naspořených prostředků a ve vhodné chvíli tyto finance můžeme využít.
Stálicí v této oblasti je spořící účet, kde samozřejmě není úrok nijak převratný, ale postačí k tomu, aby pokryl míru naší inflace. Ve spojitosti se spořícím účtem můžeme často slýchat pojem podílové fondy nebo podílové listy. To je trend, který začaly využívat zejména banky. Ty se snaží propojit důvěru ve spořící účty a ukázat stávajícím i novým klientům, že se v rámci podílových fondů není opravdu čeho bát.
vypnutý pc u kávy
Zde tedy klienti pouze vloží své vlastní prostředky do rukou odborníka, který peníze zužitkuje dle vlastního uvážení, ale takovým způsobem, aby se samozřejmě zhodnocovaly. Klient si určí míru rizika, které je ochoten v rámci svého vkladu podstoupit a na základě toho jsou pak peníze investovány.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup